Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΒΑΚΗ

Ο Λαός της Νέας Δημοκρατίας πήρε την υπόθεση της Παράταξης στα χέρια του και απέδειξε με την ωριμότητα που τον διακρίνει ότι ξέρει να ξεπερνά εμπόδια και τεχνιτές διαχωριστικές γραμμές.
Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί από την πρώτη στιγμή στήριξα την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία του Κόμματος, και τούτο γιατί αυτό επιβεβαιώθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των νεοδημοκρατών που προσήλθαν να ψηφίσουν.
Πιστεύω ότι η παρουσία του στο τιμόνι της παράταξης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, ένα κεφάλαιο που με την βοήθεια όλων μας θα αποτελέσει την απαρχή για να γίνει η Νέα Δημοκρατία και πάλι η εναλλακτική κυβερνητική πρόταση για την Ελλάδα. Τώρα όλοι ενωμένοι με τον Αντώνη Σαμαρά θα αγωνιστούμε και θα σταθούμε δίπλα στον κάθε Νεοδημοκράτη αλλά και στον κάθε Έλληνα.
Υποκλίνομαι μπροστά στον υπέροχο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθε μαζικά στις κάλπες, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να προετοιμάσει με την ψήφο του ένα καλύτερο μέλλον για την Παράταξη αλλά κυρίως για την Ελλάδα. Το ηχηρό μήνυμα αυτού του κόσμου είναι: ενότητα και δυναμική αντιπολίτευση που θα οδηγήσει στη νέα κυβερνητική πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου